Notícies 12. Edició vespre. 03/06/2020

Retorn a la 'nova normalitat' dels usuaris de la residència Santa Tecla Llevant de Tarragona que s'havien reallotjat a l'Hotel Núria. Avui, després de dos mesos al recinte hoteler, han tornat a la residència on no hi ha hagut cap cas de coronavirus durant tota la pandèmia.

Les autoescoles de la demarcació de Tarragona tornen a la feina amb noves mesures de seguretat en un ofici en què es impossible mantenir la distància social entre alumnes i professor. Més enllà de la nova normativa, el principal problema que encara arrosseguen i ara encara s'agreuja és la falta d'examinadors que fa allargar la cua d'alumnes per anar a examen.

Picabaralla dialèctica entre l'alcalde de Tarragona i els propietaris de diversos bars i restaurants que reclamen mesures immediates per poder salvar el negoci com no pagar impostos durant dos anys i celeritat per poder ampliar les terrasses. L'alcalde els respon que l'acte de protesta va ser literalment vergonyós. I que d'ajudes en tenen i en tindran.

L'ajuntament de Torredembarra licita per un milió d'euros un dels grans projectes del mandat com és l'obra al dipòsit d'aigua de Pujol i la construcció d'un segon dipòsit al costat. Des d'aquí es subministra el 75% de l'aigua al municipi. El que està per veure és si les obres podran començar aquest estiu o s'haurà d'esperar a la tardor.

El TGN Bàsquet és el primer equip sènior que torna a la feina després de l'aturada de més de dos mesos. Les liles trepitgen per primer cop la pista després d'assolir l'ascens a Copa Catalunya. L'objectiu de la salvació serà possible en una lliga que comptarà amb més participants que mai.

 

 

Programes més recents a TAC12