×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició migdia. 03/06/2020

Retorn a la 'nova normalitat' dels usuaris de la residència Santa Tecla Llevant de Tarragona que s'havien reallotjat a l'Hotel Núria. Avui, després de dos mesos al recinte hoteler, han tornat a la residència on no hi ha hagut cap cas de coronavirus durant tota la pandèmia.

Les autoescoles de la demarcació de Tarragona tornen a la feina amb noves mesures de seguretat en un ofici en què es impossible mantenir la distància social entre alumnes i professor. Més enllà de la nova normativa, el principal problema que encara arrosseguen i ara encara s'agreuja és la falta d'examinadors que fa allargar la cua d'alumnes per anar a examen.

És la protesta d'una cinquantena d'empresaris de bars i restaurants de Tarragona que reclamen a l'ajuntament mesures immediates per poder salvar el negoci. Demanen no pagar impostos durant  dos anys, ajudes directes i que s'accelerin els tràmits per poder ampliar les terrasses.

L'ajuntament de Torredembarra licita per un milió d'euros un dels grans projectes del mandat com és l'obra al dipòsit d'aigua de Pujol i la construcció d'un segon dipòsit al costat. Des d'aquí es subministra el 75% de l'aigua al municipi. El que està per veure és si les obres podran començar aquest estiu o s'haurà d'esperar a la tardor.

El TGN Bàsquet és el primer equip sènior que torna a la feina després de l'aturada de més de dos mesos. Les liles trepitgen per primer cop la pista després d'assolir l'ascens a Copa Catalunya. L'objectiu de la salvació serà possible en una lliga que comptarà amb més participants que mai.

Programes més recents a TAC12