×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. 02/06/2020

La demarcació de Tarragona ha perdut 15.000 llocs de feina en un any. El mes de maig s'ha tancat amb més de 58.000 persones a l'atur només a les comarques tarragonines. Són les dades que ha fet públiques avui el ministeri de Treball.

Els concessionaris de vehicles intenten captar nous clients amb ofertes que facin incrementar les vendes. La recuperació és molt lenta i al maig han registrat el pitjor registra de vendes des que es tenen dades. Durant el maig s'han matriculat un 66% menys de vehicles que ara fa un any. Estarem a un concessionari de Tarragona per saber com afronten aquesta nova situació.

A partir de demà, l'ajuntament de Tarragona tallarà el trànsit en diferents carrers de la ciutat situats bàsicament a la Part Alta i a l'entorn del mercat central. Una mesura perquè bars i restaurants puguin col·locar terrasses i perquè els vianants tinguin més espai. De moment, es tallarà fins després de Santa Tecla però no es descarta mantenir la mesura.

També han reobert tots els recintes patrimonials com el Petrori, el circ romà i les cases Canals i Castellarnau. Tot i que l'entrada és gratuïta, reben pocs visitants tenint en compte que el turisme és inexistent.

El Club Bàsquet Salou dona per tancada la plantilla a manca de quatre mesos per al començament d'una nova temporada a la Lliga EBA. L'aler del Ploms, Joel Gomis, és la segona i última incorporació d'un equip que només experimenta dues baixes, les de Marc Ollé i Edu Villacampa.

Programes més recents a TAC12