Notícies 12. Edició migdia. 29/05/2020

Salou sancionarà les persones que no facin cas de l’aforament de les platges. L'ocupació es controlarà a través de sensors per tal de garantir les distàncies de seguretat. Es preveu que el sistema estigui operatiu durant el juny.

El tancament de Nissan provocarà pèrdues a la planta de MAHLE a Montblanc. La fabricant alemanya deixaria de sumar més de 4 milions d'euros de facturació. El percentatge de producció per a la companyia japonesa, però, se situa al voltant de l'1,5%.

Dilluns podran reobrir les escoles del Camp de Tarragona després de gairebé tres mesos. Tot i això, el Departament d'Educació no confirma la xifra de centres que obriran. Tot sembla indicar que el retorn a les aules serà a mínims.

El Complex Petroquímic de Tarragona serà pioner a nivell europeu en el tractament d'aigües residuals. A finals de l'any vinent la petroquímica disposarà d'una nova depuradora. El projecte de 24 milions d'euros ha de garantir un tractament més eficient de les aigües.

El mercat d'incorporacions del CBT està condicionat pel futur de Ferran Torres i per la viabilitat del projecte a la LEB Plata. El conjunt blau preveu, a l'espera de resoldre els dubtes, un mínim de dos reforços, un al joc interior i un altre a l'exterior.

Programes més recents a TAC12