Notícies 12. 22/05/2020

El Ministeri de Sanitat confirma el pas del Camp de Tarragona a la fase 2 a partir de dilluns. L'evolució positiva de l'epidèmia i les característiques de la regió sanitària permetran al territori donar un nou pas endavant en el desconfinament.

Els municipis del litoral demanen a la Generalitat i a l'Estat mesures per la recuperació de la costa per tenir-ho tot a punt de cara a l'estiu. Els disset municipis aplegats en el pacte de Coma-Ruga també demanen que s'autoritzi el muntatge d'instal·lacions de serveis públics i privats de forma imminent.

L'Ajuntament de Tarragona suspèn les llicències del projecte d'urbanització de la zona de Mas d’en Sorder de Tarragona. El pla queda aturat, com a mínim fins d’aquí a un any, temps que ha de ser suficient per modificar el POUM i replantejar la proposta urbanística.

Creix un 6% el tràfic al Port de Tarragona durant el mes d'abril en comparació amb l'any passat. En gran part gràcies al gasoil, la benzina i els seus derivats. Tot i això, l'acumulat del primer quadrimestre registra un descens del 19%. D'altra banda, el confinament ha provocat un creixement del 98% del moviment de fruites, hortalisses i llegums.

El Volei SPiSP i el Cèvol Torredembarra jugaran a Superlliga 2. La Federació Espanyola ha decidit que els tarragonins no pugen a la màxima categoria i que els torrencs ascendeixen a una divisió  inèdita a la seva història. El curs vinent tindrem derbi territorial.

Programes més recents a TAC12