Notícies 12. Edició vespre. 20/05/2020

Menys de l'1% de les proves PCR fetes als CAP del Camp de Tarragona han donat positiu de coronavirus. És un dels indicadors que avala l'entrada de la regió sanitària a la fase 2 del pla de desescalada a partir de dilluns. Salut ja té a punt tots els informes per entregar al Ministeri perquè doni llum verda al nou pas en el desconfinament de les comarques tarragonines.

Les escoles podran obrir portes a partir de l’1 de juny per acompanyar els alumnes de final d’etapa o aquells que necessitin acollida. Les aules però no reprendran l’activitat lectiva perquè el curs acabarà de forma telemàtica.

Les obres de conversió en zona de vianants del carrer Carles Buïgas de Salou començaran al setembre. La primera fase contempla una actuació que afectarà diversos carrers pròxims i que permetrà guanyar en qualitat i espai destinat a veïns i visitants.

L'aire del Camp de Tarragona no presenta components tòxics per sobre del límit. És la conclusió de l'Observatori de la qualitat de l'aire impulsat per Repsol i que ha ampliat els seus punts de captació.

El Club Bàsquet Valls no fitxarà cap jugador extracomunicati de cara a la temporada vinent. Les dificultats a l'hora de tramitar els papers de jugadors de fora provocaran que els vallencs se centrin principalment en el mercat nacional.

Programes més recents a TAC12