Notícies 12. Edició vespre. 18/05/2020

Pau Ricomà es veu fort per aguantar tot el mandat amb el govern en minoria. Gairebé un any després de les eleccions municipals, l'alcalde de Tarragona considera que el canvi promès ja s'ha notat a la ciutat i que el seu equip està capacitat per seguir al capdavant de l'Ajuntament.

Són dades per a l'esperança perquè s'estanca la xifra de víctimes mortals i de nous casos. Des de divendres, s'han confirmat dues defuncions i 10 nous casos. La mateixa xifra d'altes que també s'han donat al llarg del cap de setmana.

Els propietaris de bars i restaurants demanen a l’Ajuntament de Tarragona que ampliï els horaris de les terrasses per fer rendibles els seus negocis. Asseguren que esponjant la jornada podrien fer front a la reducció d'aforament sense patir una disminució de beneficis.

Els veïns de municipis de menys de 10.000 habitants podran circular pels carrers sense limitacions horàries. Pendents del BOE, hi ha poblacions com Montblanc, Constantí i Altafulla que tindrien un marge molt més ampli per a la pràctica esportiva i els passejos.

El Cèvol Torredembarra pujarà a Superlliga 2 si el projecte és econòmicament viable. La Federació Espanyola de Voleibol anunciarà aquesta setmana l'ampliació de dos a tres grups d'una competició inèdita a la història dels torrencs i en què també hi participa el Volei SPiSP.

Programes més recents a TAC12