Notícies 12. Edició migdia. 12/05/2020

Aliança dels municipis de platja per salvar la temporada. Les principals localitats de la Costa Daurada reediten la taula de treball impulsada després del temporal Glòria, ara per decidir com han de ser les platges després del coronavirus i, per exemple, com es gestionarà l'accés dels banyistes a partir d'ara.

L'entrada a la fase 1 ha possibilitat la reobertura parcial de les terrasses de bars i restaurants. En localitats costaneres, els establiments que van optar per tornar a l'activitat van fer ple. També a l'interior, en ciutats com Valls amb alguns punts concorreguts. A Montblanc, pràcticament la totalitat del sector continua amb la persiana baixada.

Els concessionaris d'automòbils tornen a la feina amb l'objectiu que capgirar la caiguda històrica en el nombre de matriculacions de vehicles. Una sortida podria ser el lloguer de cotxes ja que perceben que l'ús del tranport públic podria reduir-se per la por al contagi.

Les farmàcies amplien la distribució de mascaretes. Es mantindrà el preu reduït i se'n podran dispensar dues per setmana i usuari. Fins ara, la campanya de Salut n'ha repartit més de 400.000 a la demarcació de Tarragona.

El Club Bàsquet Salou estrena el mercat de fitxatges amb l'arribada del jugador vallenc, Òscar Ngomo. De gairebé 30 anys, ha militat al mateix Valls i al CBT, i arriba per garantir un plus de qualitat per als salouencs de cara al tercer curs consecutiu a Lliga EBA.

Programes més recents a TAC12