×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició vespre. 07/05/2020

Oriol Junqueras treballarà a l'Arxiu Tarradellas del Monestir de Poblet. Així el líder d'Esquerra Republicana podrà tornar a sortir de la presó de Lledoners per fer tasques de suport i d'investigació, ja que des de l'aplicació de l'estat d'alarma ha deixat de fer classes a la universitat de Manresa.

La Patronal de la petita i mitjana empresa remarca que és una bona oportunitat per al territori i encoratja als negocis a reprendre la seva activitat el més aviat possible. Des del sector de l'hostaleria, però s'alerta que la seran limitats els establiments que obriran dilluns vinent.

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, parla clar i admet que s'estan produint comportaments inadequats durant el procés de desescalada. Apel·la a la responsabilitat dels veïns per evitar passos enrere.

Salut finalitzarà aquesta setmana les proves tests massives per coronavirus a totes les residències del Camp de Tarragona. Amb aquestes proves diagnòstiques es tindrà la radiografia real dels centres del territori. De moment, s'han conegut 20 residències afectades.

La zona blava de Tarragona tornarà a ser de pagament a partir del dilluns 18 de maig. Després de dos mesos, l'Ajuntament aixecarà la gratuïtat aplicada des de l'inici de l'Estat d'Alarma per reduir la mobilitat i minimitzar el risc de contagis.

Programes més recents a TAC12