×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició vespre. 06/05/2020

La Generalitat demanarà al Ministeri de Sanitat prioritzar el Camp de Tarragona en aquest procés de desescalada tenint en compte l'evolució de l'epidèmia i la baixa taxa de contagis. La demarcació, doncs, s'avançarà al desconfinament. També camina cap a la desescalada el sistema sanitari que ha presentat el seu propi pla. A partir del 18 de maig, els Hospitals Joan XXIII de Tarragona i el Sant Joan de Reus concentraran els pacients ingressats per COVID-19. Tot i això,  l'escenari de normalitat encara és lluny.

La Festa Major de Sant Joan de Valls es reinventarà per celebrar-se tot i el coronavirus. Del 20 al 25 de juny, no hi haurà actes multitudinaris al carrer, però el seguici festiu es podrà veure aquí a Tac12. Alguns dels actes més solemnes s’emetran per streaming. També les actuacions musicals, tot i que encara no s'en coneix el cartell.

Retirades les marquesines dels peatges de l'AP-7 des de Tortosa fins a Cambrils. IM Carreteres de l'Estat ha engegat els treballs per eliminar tots els elements dels peatge de l'autopista AP-7 entre Tarragona i Alacant. És la conseqüència física del final de la concessió administrativa d'aquest tram d'autopista.

I també comença la restauració de restauració de l'espigó del Racó de La Pineda. El projecte compta amb un pressupost de 450.000 euros i adequarà un indret greument malmès pel temporal Gloria del passat mes de gener.

La Segona B s'ha acabast. La Federació Espanyola de Futbol ha donast per finalitzada la competició sense descensos i a l'espera de mantenir el 'playoff' en una sola seu. El Nàstic continuarà a la categoria de bronze, que el curs vinent preveu acollir un centenar de participants.

Programes més recents a TAC12