×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. 05/05/2020

Patacada històrica de l'atur. El pitjor mes d'abril des que es recullen dades. Al Camp de Tarragona 6.000 persones més s'han inscrit a les llistes de l'INEM aquest mes. Són 13.000 més respecte a l'any passat. La pujada de l'atur és del 29%.

Caiguda històrica també de les matriculacions de vehicles. Frega pràcticament un descens del 100%. Aquest abril només s'han venut 50 vehicles, en comparació amb el miler de l'any passat. La patronal preveu que aquest 2020 les vendes es redueixin a la meitat.

Cap nou cas de coronavirus confirmat en l'últim dia i només una víctima mortal en les darreres 72 hores. Almenys és l'estancament que mostren les dades oficials de Salut, per bé que el nombre de sospitosos no confirmats amb proves diagnòstiques segueix creixent amb gairebé 250 persones més.

Acord entre les colles castelleres de Tarragona i l’Ajuntament per a la subvenció que rebran aquesta temporada 2020, de moment sense castells. Les colles rebran una subvenció per a cobrir les despeses fixes de les entitats, però no superarà el 40 per cent de la subvenció rebuda l’any passat.

Als esports, el CBT vol convèncer Ferran Torres perquè continuï un any més amb l'equip. El pivot ha anunciat la seva retirada però Berni Álvarez el considera imprescindible el curs vinent, sigui a la Lliga EBA o a la LEB Plata.

Programes més recents a TAC12