Notícies 12 . Edició migdia. 30/04/2020

Incertesa entre les destinacions turístiques de la Costa Daurada en relació al pla de desescalada del confinament i les segones residències. Municipis com Salou reclamen la massificació de les proves diagnòstiques del coronavirus per salvar la temporada turística.

Que deix dues defuncions més i repunt de casos no confirmats per les proves test. Uns 300 positius més per apropar el Camp de Tarragona a les 8.000 persones contagiades, tot i que no es tradueixen amb més pressió hospitalària.

La planta de Repsol a Tarragona ha hagut de solventar la baixada del consum de combustibles amb la fabricació d'altres productes relacionats amb l'assistència sanitària. N'hem parlat amb el director del complex de Repsol a Tarragona que, ens explica, per exemple les mesures excepcionals que han adoptat.

El negoci de la construcció ha caigut un 60% durant el període de confinament. Mentre que l'obra nova i les rehabilitzacions perden 30 punts respecte el 2019, moltes de les gestions han quedat gairebé paralitzades des del decret d'estat d'alarma.

El desenllaç oficial de la Lliga del Nàstic es coneixerà la setmana vinent. La Federació Espanyola de Futbol ha ajornat la compareixença del seu president. Caldrà esperar per saber si s'aplica o no la proposta de cancel·lar els descensos i establir una promoció d'ascens a partit únic. D'això depèn també el possible ascens del Valls a Tercera.

 

Programes més recents a TAC12