Notícies 12. Edició migdia. 24/04/2020

Reducció esperançadora de la pressió hospitalària al Camp de Tarragona. La càrrega de pacients als hospitals es redueix i, poc a poc, també s'alliberen llits a les UCI. Tot i això, ahir van morir sis persones més amb la COVID-19.

El Port de Tarragona restaurarà la platja i l'espigó de La Pineda, greument malmesos durant la tempesta Glòria del mes de gener. L'entitat preveu invertir enguany més d'un milió d'euros per restablir la zona. Unes tasques que començaran el mes vinent

Front comú de tots els grups municipals de Tarragona per activar un pla de xoc per combatre la crisi del coronavirus. El Ple ha aprovat mobilitzar 600.000 euros, però el consitori segueix insistint en la necessitat de poder utilitzar el romanent de tresoreria.

L'Ajuntament de Valls espera que la Generalitat aclareixi què s'ha fer amb els actes multitudinaris per prendre una decisió al voltant de la Festa Major de Sant Joan. Asseguren que ho tenen tot a punt però aturat. Sobre els festes Decennals el consistori espera que es puguin celebrar amb total normalitat .

Als esports contactarem amb el jugador senegalès del CBT, Pape Mbayé, per saber com afronta l'inici d'un ramadà confinat a Salou i quin és el grau d'afectació de la pandèmia al seu país natal. Fins i tot veurem imatges dels carrers buits de Dakar, la capital senegalesa.

 

Programes més recents a TAC12