Notícies 12. 23/04/2020

La Rambla Nova de Tarragona desèrtica en plena diada de Sant Jordi, sense parades ni vianants. I de l'altra, ja ho han vist, l'exèrcit espanyol al Monestir de Poblet per desinfectar l'Hostatgeria i l'entorn del conjunt monàstic. Tot això, mentre la pressió hospitalària pel coronavirus va a la baixa.

La situació als hospitals del Camp de Tarragona continua millorant. Es redueix de nou el volum d'ingressats i l'UCI no presenta variacions significatives. Tot i això, aquest dimecres el territori supera els 6.000 casos amb 200 nous positius aquest dimecres i una nova víctima mortal.

SIRUSA podria comptar amb una nova planta de tractament de la fracció resta vinculada a les infraestructures ja existents. L'Agència Catalana de Residus ha adjudicat una subvenció directa de 150.000 euros per finançar un estudi previ per a la instal·lació de la planta.

La crisi del coronavirus comportarà modificacions de pressupost importants a Torredembarra. Es podrien fer de cara al segon semestre d'any per mitigar els efectes del cop a l'economia local. Les partides de projectes que no es podran realitzar es destinaran a mesures per ajudar els col·lectius afectats.

El 15 de maig sabrem si la Unió Esportiva Valls puja o no a la Tercera Divisió. La Federació Catalana de Futbol ha donat per acabades totes les competicions que gestiona a l'expectativa de decidir si hi haurà o no ascensos i descensos, i quin criteri seguiria per aplicar-los.

Programes més recents a TAC12