Notícies 12. Edició migdia. 22/04/2020

Avui es compleix mig any de la riuada del Francolí de l'Octubre. Hi arribem encara sense rastre dels ajuts econòmics als municipis afectats i encara amb molta feina per fer. Tot i això, amb els subministraments i accessos garantits, on més s'ha treballat és a la llera del riu.

Les pluges insistents dels últims dies no han provocat danys greus al territori, més enllà de talls de carretera per la crescuda del Gaià al seu pas per Aiguamúrcia. Dos murs i diversos arbres han caigut a Altafulla mentre que la reserva d'aigua puja molt per sobre de la mitjana habitual.

L'increment de casos i de víctimes mortals per la COVID-19 continua, però també la davallada de la pressió sanitària als nostres hospitals, justament la principal preocupació per fer front a la crisi. 17 persones van morir al Camp de Tarragona durant les últimes 24 hores.

Farem un cop d'ull a cadascun dels nostres municipis per explicar com es viurà el Sant Jordi més estrany de la història recent. Tot un seguit de propostes que es desenvoluparan, això sí, a través de les xarxes.

Als esports, el trasllat del Club Rugby Tarragona a l'anella mediterrània de Camp Clar s'ajorna de nou, ara per culpa de la crisi sanitària. L'entitat tenia previst traslladar-se al nou emplaçament aquest mes de maig, un canvi impedit ara per l'epidèmia de coronavirus.

Programes més recents a TAC12