Notícies 12. Edició migdia. 06/04/2020

Tot i els símptomes de desacceleració dels nous contagis per coronavirus, en aquest dilluns de Setmana Santa la preocupació continua dipositada en les residències on s'han seguit produït nous caos amb prop d'un centenar de residents afectats per la COVID-19 actualment.

Són els exteriors de la residència Nostrallar dels Pallaresos on avui la unitat medicalitzada de l'exèrcit espanyol hi està actuant per desinfectar els espais pròxims al centre on hi ha un dels brots del territori, però també netejaran altres carrers i places del municipi.

Això ja immersos en una Setmana Santa totalment atípica. L'operació sortida no ha existit i els carrers dels municipis turístics continuen buits com en tots aquests dies de confinament. El balanç per al sector turístic serà catastròfic perquè tots els allotjaments estan tancats i l'activitat paral·litzada arreu del territori.

L'exèrcit espanyol ja és a Montblanc on aquesta setmana han de reconstruir un dels ponts destruïts per la riuada del passat octubre. En concret el que dona accés a la incubadora d'ous Crusvi. La intervenció respon a la petició que va fer l'Ajuntament de Montblanc davant la demora dels ajuts econòmics. També escoltarem a l'alcalde de Montblanc, molest pel tracte rebut per part del govern central.

Els clubs esportius llencen un missatge d'ajuda als socis per garantir la seva supervivència més enllà de la crisi sanitària. Entitats històriques com el Natació Tàrraco i el Tennis Tarragona corren perill, si els seus abonats donen l'esquena a l'entitat. En parlarem amb ells i també amb la secretaria general de l'Esport, que prepara mesures econòmiques al respecte.

Programes més recents a TAC12