Notícies 12. Edició vespre. 03/04/2020

16 avis de la residència Vila-seca han donat positiu per COVID-19. Tots ells es troben aïllats i presenten símptomes lleus. Aquest nou brot se suma al que ja avançàvem aquest migdia a l'Institut Villablanca. En aquest centre s'han diagnosticat 18 casos positius, 13 dels quals són treballadors i els altres 5 són pacients aïllats ja de la resta de residents.

L'última hora d'aquest divendres ens situa a Vila-seca amb aquests dos focus d'atenció. Juntament també amb la residència Nostrallar dels Pallaresos on també hi tenim l'ull posat per la vintena de positius i una víctima mortal confirmada. Això en una jornada en la qual creix la mortalitat.

Avui s'han confirmat 17 morts més al Camp de Tarragona per culpa del coronavirus. El total de morts s'eleva als 69. Pel que fa als casos avui s'han confirmat 76 nous positius per situar el total als 805. Es tracta de la jornada amb més víctimes mortals des que va començar la crisi sanitària, tot i l'estancament de nou positius confirmats. Del còmput global de casos, 294 d'ells es troben ingressats, un menys que ahir. La xifra de pacients a l'UCI és idèntica a la de dijous, 64.

La Universitat Rovira i Virgili allargarà el calendari per plantejar una possible avaluació presencial els mesos de juliol i setembre, però mentrestant el retorn a l'activitat serà virtual. La URV segueix les intencions marcades per altres universitats de l’estat que ja no tornaran a les aules.

Constantí ha instal·lat quatre càmeres de videovigilància per millorar la seguretat dels carrers. És una mesura que complementa la tasca de la policia local i que preveu ampliar-se en un futur per incloure altres punts del municipi.

Als esports, parlarem amb el torrenc Llorenç Gómez, jugador de futbol platja, ara també confinat a casa. S'exercita entre parets i ens convida a mantenir l'optimisme tot i la greu crisi sanitària.

Programes més recents a TAC12