Notícies 12. Edició migdia. 03/04/2020

Nou brot de coronavirus al Camp de Tarragona. L'Institut Villablanca confirma 18 casos positius, 13 d'ells són treballadors i els altres cinc són pacients aïllats ja de la resta de residents. Mentrestant, en un dels altres focus d'atenció a casa nostra, a la residència Nostrallar dels Palllaresos, ha mort un dels avis per coronavirus. En aquest centre santiari s'han detectat una vintena de contagis.

La Universitat Rovira i Virgili allargarà el calendari per plantejar una possible avaluació presencial els mesos de juliol i setembre, però mentrestant el retorn a l'activitat serà virtual. La URV segueix les intencions marcades per altres universitats de l’estat que ja no tornaran a les aules.

La solitud és una de les pitjors conseqüències del coronavirus. Les mesures de contenció aïllen els malalts i, fins i tot, les vetlles han canviat. L'últim adéu es dona pràcticament en solitari i sense l'escalf dels estimats per pair el dol. Avui coneixerem com s'afronta des dels tanatoris.

Constantí ha instal·lat quatre càmeres de videovigilància per millorar la seguretat dels carrers. És una mesura que complementa la tasca de la policia local i que preveu ampliar-se en un futur per incloure altres punts del municipi.

Als esports, parlarem amb el torrenc Llorenç Gómez, jugador de futbol platja, ara també confinat a casa. S'exercita entre parets i ens convida a mantenir l'optimisme tot i la greu crisi sanitària.

Programes més recents a TAC12