×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició vespre. 02/04/2020

Primeres alegries als hospitals del Camp de Tarragona. Malgrat la situació de la crisi sanitària el personal sanitari, de tant en tant, pot celebrar alguna bona notícia, com la que han celebrat avui al Joan 23 quan s'ha produït la primera alta de l'UCI.El mateix ha passat també al Pius Hospital de Valls.Mentre a Santa Tecla també tenien un moment de celebració a l'extubar un dels pacients.

Pujada històrica de l’atur al mes de març, la pitjor des del mes de gener del 2009. A la demarcació de Tarragona es registren gairebé 3.000 persones més, 22.000 a tot Catalunya i 302.000 a l’estat espanyol. Tot i això, aquestes xifres no recullen les 38.000 persones que estan afectades al Camp de Tarragona pels expedients de regulació temporals.

L'Ajuntament dels Pallaresos ha demanat la intervenció de la Unitat Militar d'Emergències de l'exèrcit espanyol als carrers i espais públics del municipi, a l'espera de veure si també cal actuar a la residència Nostrallar, afectada per un brot de coronavirus. El consistori reclama a la Subdelegació del Govern que desinfecti els espais i carrers de l'entorn.

I malgrat aquest context de crisi sanitària, el projecte urbanístic de Mas d'en Sorder tira endavant, de moment. Els promotors han aprofitat aquest silenci administratiu per certificar l'aprovació definitiva. El govern tarragoní assegura que ja hi comptava, però que la seva posició no ha canviat. Continuen amb la voluntat d'aturar l'actual projecte.

Una psicòloga ens explicarà com afronta el món de l'esport el confinament d'aquests dies, sense competicions actives i sense poder exercitar-se amb normalitat. Els explicarem les principals claus per no caure en el desànim.

 

Programes més recents a TAC12