×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició vespre. 31/03/2020

Els Col·legis professionals d'Infermeres i de Metges denuncien la falta d'equips de protecció per al personal sanitari i reclamen l'arribada de proves diagnòstiques per aplicar als treballadors dels hospitals. Es mostren preocupats davant de l'alt índex de contagis entre el personal sanitari. Representen al voltant del 16% de casos confirmats al país.

Els experts alerten que cal ser prudents, però reconeixen esperançats que les mesures de contenció ja estan donant els primers fruits. Es preveu que la corba epidèmica que podria arribar al seu pic a finals d'aquesta setmana o principis de la vinent.

Però tota precaució és poca per contenir el virus. La desinfecció de la via pública s'ha convertit en una mesura recorrent arreu del territori. A Valls, cada dies es desinfecta l'entorn de la residència Ballús, tant al matí com al vespre. A més a més, també es netegen altres punts sensibles com farmàcies, supermercats o centres de salut.

PortAventura envia a casa temporalment 1.500 treballadors. Davant la impossibilitat de poder obrir el parc, encara sense data d'inici de la temporada, l'empresa ha presentat un Expedient de Regulació Temporal per força major.

El curs escolar es reprendrà el pròxim 14 d'abril, però ho farà de forma virtual. El departament d'Educació ja ha demanat als centres que adaptin la seva oferta formativa mentre duri el confinament. Hi haurà avaluació a final de curs, però s'haurà d'adaptar a les circumstàncies i limitacions de cada alumne.

 

Programes més recents a TAC12