Notícies 12. Edició migdia. 17/03/2020

Primera mort amb coronavirus a la demarcació. Es tracta d'una dona de 88 anys que residia a Montblanc i que ha mort aquest dilluns al PIUS Hospital de Valls.

Els autobusos municipals de Tarragona circulen pràcticament buits. Segons l'Empresa Municipal de Transports, l'ocupació ha caigut fins al 92% aquest dilluns en comparació amb la setmana passada. La mobilitat també s'ha reduït notablement en carreteres i autopistes.

El confinament i les restriccions repercuteixen en molts sectors, per exemple la temporada de calçots ha acabat sobtadament, tot i que la producció era òptima. La IGP calcula que es perdrà un 25% de la producció i, a més a més, els restauradors es queden sense els beneficis de l'últim mes de la temporada de calçotades.

Enfront la pandèmia sorgeixen iniciatives de solidàries sobretot per ajudar els col·lectius més vulnerables com la gent gran. A Altafulla l’Ajuntament ha començat a trucar a la gent més gran de 60 anys per comprovar si es troben bé i si estan acompanyats. Alhora, un grup de voluntaris es presta a ajudar-los en les tasques que siguin necessàries.

També explicarem que la Superlliga 2 de voleibol podria quedar suspesa amb el possible ascens del Sant Pere i Sant Pau pendent d'un fil. La Federació Espanyola ha proposat els clubs tancar el curs i decidir unilateralment qui puja i qui baixa. No es descarta fins i tot que tot quedi igual de cara a la temporada vinent.

Programes més recents a TAC12