×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. 13/03/2020

Dia 1 amb els centres educatius tancats, sense alumnes i sense professors. És la dada visible que tot a poc a poc es va paralitzant per evitar la propagació del coronavirus. Tot sembla funcionar a mig gas.

PortAventura World no obrirà portes fins que ho permetin les autoritats sanitàries. El parc temàtic havia de començar la nova temporada el 27 de març però aquesta obertura s'ajorna sense dia concret a l'espera de com evoluciona tot.

Molts establiments regentats per xinesos decideixen baixar la persiana. Els restauradors tenen cada vegada menys clients i les reserves són gairebé inexistents. Molts reclamen que si el govern ha de prendre la decisió de fer-los tancar ho faci el més aviat possible per poder-se acollir a ajudes econòmiques.

Els paradistes del mercat central de Tarragona han notat com aquests dies han augmentat les vendes. Avui s'han començat a aplicar les mesures contra la propagació del virus com controlar l'aforament i protegir els aliments que estan més a mà dels consumidors. Els busos municipals tothom ha d'entrar per la porta del darrere per protegir els conductors i garantir el servei.

I afectacions també al món cultural. S'han suspès tots els assajos de preparació de la Setmana Medieval de Montblanc mentre s'està a l'espera de com evolucioni tot per decidir si la festa tirarà o no endavant. s'ha de celebrar del 17 al 26 d'abril. Són els titulars d'aquest divendres.

Programes més recents a TAC12