Notícies 12. Edició vespre. 11/03/2020

Tarragona es queda durant almenys 15 dies sense llars de jubilats, centres cívics, mercadets ambulants i espectacles culturals en equipaments municipals. L'ajuntament ha decidit aquestes suspensions atenent a les indicacions de la Generalitat per evitar la propagació del coronavirus.

Efectes del coronavirus a diferents àmbits. La patronal d'empresaris, la CEPTA demana celeritat en resoldre la situació. De com evololucioni tot plegat també està pendent el Port de Tarragona que de moment no ha rebut cancel·lacions de creuers tot i que un dels operadors més importants amb qui treballa és la companyia italiana Costa Cruceros.

Dia per remarcar al calendari avui pel castell de Vila-seca. Obre portes com a seu permament de la Fundació Vila Casas i ho fa amb una exposició dedicada a Antoni Tàpies. Hi trobem una seixantena de gravats, en la primera mostra especifica d’aquest artista contemporani que es pot veure a la demarcació de Tarragona.

La primavera literària de Tarragona se centrarà en la commemoració de l'Any Carner. S'han programat una cinquantena d'activitats  que inclouen l'entrega dels premis literaris Ciutat de Tarragona o els cicles Veus de Poeta o Zona Drama.

La Segona Divisió B s'atura, com a mínim, durant 15 dies pel coronavirus. La Federació Espanyola de Futbol ha decidit l'ajornament dels partits estatals de futbol i futbol sala, entre ells el Nàstic-Olot d'aquest diumenge. Tot plegat després d'acordar-se, ahir mateix, que les dues pròximes jornades es disputarien a porta tancada. Als esports actualitzem quina és la situació actual de la resta de disciplines.

Programes més recents a TAC12