Notícies 12. Edició migdia. 11/03/2020

El govern eleva a fase d'alerta davant la propagació del coronavirus. Suspèn tots els actes on es puguin aplegar més de 1.000 persones i els esdeveniments esportius es faran a porta tancara excepte aquells en què hi hagi menors implicats que podran entrar acompanyats. Són mesures que s'aplicaran a partir de demà dijous i que duraran 15 dies.

La patronal d'empresaris de la demarcació de Tarragona, la CEPTA, demana celeritat per resoldre la situació i que no s'allargui en el temps. Exigeix també ajudes per fer front a les pèrdues que es preveuen en tots els sectors.

Dia per remarcar al calendari avui pel castell de Vila-seca. Obre portes com a seu permament de la Fundació Vila Casas i ho fa amb una exposició dedicada a Antoni Tàpies. Hi trobem una seixantena de gravats, en la primera mostra especifica d’aquest artista contemporani que es pot veure a la demarcació de Tarragona.

La primavera literària de Tarragona se centrarà en la commemoració de l'Any Carner. S'han programat una cinquantena d'activitats  que inclouen l'entrega dels premis literaris Ciutat de Tarragona o els cicles Veus de Poeta o Zona Drama.

La Segona Divisió B s'atura, com a mínim, durant 15 dies pel coronavirus. La Federació Espanyola de Futbol ha decidit l'ajornament dels partits estatals de futbol i futbol sala, entre ells el Nàstic-Olot d'aquest diumenge. Tot plegat després d'acordar-se, ahir mateix, que les dues pròximes jornades es disputarien a porta tancada. Als esports actualitzem quina és la situació actual de la resta de disciplines.

Programes més recents a TAC12