Notícies 12. Edició vespre. 10/03/2020

Confirmats els primers 4 casos de coronavirus al Camp de Tarragona. Estem parlant d'una parella de Salou i una mare i filla de Cambrils. Tots 4 es troben aïllats a casa seva i estan estables

Pla de xoc del comerç de Tarragona per evitar que més negocis baixin la seva persiana. Per primera vegada les associacions de comerciants del centre i l’Ajuntament han engegat una campanya conjunta per fer revifar-lo i aconseguir un canvi de tendència comercial. Sabrem què es farà exactament.

Salou tornarà a reclamar a la Generalitat la construcció d'una escola a la zona del Cap Salou. Creuen que és necessària per l'augment de la població que ha patit la capital de la Costa Daurada. Per primera vegada, segons el cens, s'han superat els 29.000 habitants.

Anirem fins a Valls per veure les afectacions que tenen les obres per renovar l'enllumenat al barri del Fornàs i a la carretera del Pla. S'hi inverteix 200.000 euros. Més endavant també s'actuarà  a altres punts de la ciutat com els barris Miramar i Nou Miramar i diversos carrers d’entorn de la plaça del Quarter.

Tarragona podria acollir la fase d'ascens a la Superlliga de voleibol. És l'objectiu del Sant Pere I Sant Pau, que ja ha iniciat les converses amb l'Ajuntament per tal de garantir la inversió d'uns 4.000 euros per acabar la temporada davant la seva afició.

Programes més recents a TAC12