Notícies 12. 06/03/2020

És com quedarà l'alberg que s'obrirà a l'antiga Ciutat de Repòs i de Vacances de Tarragona, a tocar de la platja llarga i que fa 9 anys que està tancat. Serà el més gran de Catalunya. Tindrà capacitat per a 500 places i podria acollir cada any 70.000 pernoctacions. Una part de l'espai també s'habilitarà per acollir el centre cívic de Llevant. S'hi invertiran 12 milions d'euros i la previsió és que estigui operatiu d'aquí 3 anys.

Els treballs que s'estan fent al teatre romà posen al descobert uns magatzems de l'antic port de Tarraco anteriors a la construcció del recinte. La troballa permet conèixer el gran canvi urbanístic que va patir la ciutat en només un segle.

Farem la prèvia del Dia Internacional de la Dona que se celebra aquest diumenge. Analitzarem i compararem les dades de dones i homes que estudien a la Universitat Rovira i Virgili i veurem com es distribueixen segons els estudis. I veurem com és el dia a dia de dones que treballen en feines on els homes són majoria. Hem recollit el testimoni d'una estibadora del Port de Tarragona.

El grup d'Altafulla s'ha endut un dels premis Enderrock, guardons de referència de la música catalana. Han estat premiats pel millor directe del 2019.

El Nàstic buida la infermeria a la recerca d'una victòria davant l'únic equip invicte com a local de la temporada. Si els grana guanyen diumenge al camp de La Nucía, completaran un nou pas cap a la permanència. De moment, el marge respecte a la zona perillosa és de sis punts.

 

Programes més recents a TAC12