Notícies 12. 04/03/2020

Ja hi ha data per al ple monogràfic de la química a l'Ajuntament de Tarragona. Serà els pròxim 13 de maig i es marca per objectiu abordar les conseqüències derivades de l'accident a IQOXE i debatre la relació que ha d'establir a partir d'ara la ciutat amb la indústria química.

I és que les ajudes estatals per aquests dos temporals arribaran, però hauran d'esperar com a mínim fins a l'abril. Així ho ha avançat el subdelegat del govern a Tarragona en una entrevista a Tac12 on ha explicat que el govern de ministres espera aprovar l'ampliació del reial decret per emergències a finals de març recollint les afectacions de tots els temporals dels darrers mesos.

Mentrestant, sí que s'està actuant en les platges per tenir-les a punt per Setmana Santa. Per exemple a Salou on, d'altra banda, creuen que el coronavirus no afectarà la temporada turística. Si més no, asseguren que no tenen constància de grans afectacions al territori. Tot i això, pròximament reuniran els diversos agents del sector turístic, una trobada en la qual hi participarà el nou gerent del Patronat de Turisme, Marc Espasa, que s'ha presentat avui.

La Conca de Barberà ja disposa d'una Agència Comarcal d'Energia. És la primera a la demarcació de Tarragona i neix amb l'objectiu de fomentar les polítiques d'estalvi energètic i ser una eina per debatre el model energètic que vol adoptar la Conca en els pròxims anys.

Als esports, passarem per l'entrenament de la Unió Esportiva Valls, que diumenge pots situar-se en plaça de 'playoff' per pujar a Tercera si guanya al camp del Santboià. El rendiment dels vallencs és espectacular i l'estat d'ànim, també, gràcies a les 14 jornades consecutives sense perdre a Primera Catalana.

 

Programes més recents a TAC12