Notícies 12. 03/03/2020

El Govern català aprova la compra dels terrenys de Hard Rock abans del 5 de maig. És tracta d'una operació anomenada unitat d'actes, és a dir, la compra i la venda dels terrenys van lligades. Incasol comprarà els terrenys en 120 milions d'euros i els haurà de vendre aquell dia pel mateix import a Hard Rock

El Parlament de Catalunya constituirà demà la comissió d'estudi que ha d'abordar les causes de l'accident d'IQOXE. Serà en la mateixa jornada en què la junta de portaveus de Tarragona debatrà la data de la convocatòria d'un ple monogràfic sobre la indústria química. Des de l'oposició, els socialistes ja han sortit al pas per dir que el ple hauria d'arribar després d'una comissió informativa on es tracti tot plegat.

Números verds per a l'evolució de l'atur a Tarragona. És la demarcació catalana que més ha millorat durant el febrer amb una reducció del 0,89 % que suposa 437 aturats menys. També són millors les xifres en comparació amb l'any passat amb unes 900 persones menys que busquen feina.

Creix el temps d'espera per operacions als hospitals tarragonins, com arreu de Catalunya on les llistes no deixen de créixer. La tendència al Camp de Tarragona va a l'alça amb més pacients i dies d'espera acumulats. A joan XXIII es va tancar el 2019 amb prop de 5.500 pacients en llista d'espera, un 8,74 per cent més que al 2018.

Als esports parlarem amb la plantilla del Club Bàsquet Valls, que aquest cap de setmana es jugarà mitja temporada a la pista del Castelldefels en un duel directe d'equips de la part alta. Els vallencs encadenen sis victòries a la Lliga EBA i són l'equip més en forma del campionat, com a candidats a classificar-se per a la fase d'ascens a la LEB Plata.

 

Programes més recents a TAC12