Notícies 12. Edició migdia. 28/02/2020

Si el dia de l'accident d'IQOXE el pla d'emergències de la química s'hagués gestionat des del territori, les sirenes que avisen la població haurien sonat des del primer moment. Així es farà a partir d'ara amb l'aplicació del nou PLASEQTA que s'activarà amb mesures de màxims i s'ajustarà al nivell de l'accident en mesura de la informació amb la que es disposi.

Una eina per predir el risc de nous contagis per Coronavirus a l'Estat, és la fórmula que han dissenyat investigadors de la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Saragossa per poder adoptar mesures de control efectives. Han ideat un mapa amb l'evolució de la propagació del virus que s'actualitza diàriament.

Així serà el restaurant que obrirà portes on hi havia l’antic Tòful de Mar, a la platja Llarga de Tarragona. Estarà operatiu abans de setmana Santa. Estava tancat des de finals del 2018 quan a l'antic propietari se li va acabar la concessió que tenia.

També estarem a l'ermita de Sant Josep de Montblanc. Fa temps que està tancada i ara es vol recuperar-la juntament amb l'entorn com a espai de lleure. Per això s'ha tret a concurs la gestió del bar-restaurant.

I en esports farem la prèvia del partit que enfrontarà diumenge el Nàstic al Nou Estadi contra el filial del València, l'equip que ara mateix marca la permanència a la Segona Divisió B. Escoltarem el tècnic, Toni Seligrat, a qui les lesions i les sancions li condicionen l'enfrontament. Són els titulars d'aquest divendres 28 de febrer. Comencem.

 

Programes més recents a TAC12