Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Notícies 12. Edició vespre. 27/02/2020

Empreses productores d'energia solar posen l'ull a la Conca de Barberà per instal·lar parcs de fotovoltaica. Segons ha pogut confirmar Tac12, a l'Espluga de Francolí una de les empreses ja ha firmat contractes de lloguer de terrenys rústics. Les dues subestacions elèctriques del municipi podrien recepcionar fins a 600 MW d'energia renovable.

La Comunitat de Regants de Valls diu que el dia d'avui és històric. Feia més de cinc anys que esperaven que la Generalitat tingués les competències d'aquesta obra que les tenia Madrid. Aquest mateix any s'iniciaran les obres de modernització del rec de Valls que abasteix a 400 hectàrees.

La Universitat Rovira i Virgili no farà tornar els alumnes que té d'Erasmus a Itàlia, el país europeu més afectat pel coronavirus. Actualment són una trentena d'estudiants. Tampoc s'altera l'arribada d'una cinquantena d'alumnes italians a la URV en els propers dies. Ho coneixerem a través d'una testimoni, parlarem amb una estudiant que es troba a Urbino.

150 empreses i particulars han estat multats per l'ajuntament de Tarragona per abocar residus en abocadors incontrolats o fora dels contenidors. Un dels últims s'ha detectat al costat mateix del riu Francolí.

Els administradors de la festa Major de Vilafranca descarten als Minyons de Terrassa de cara a la diada de Sant Fèlix del 30 d'agost. Una decisió que obre les portes a la Jove de Tarragona a actuar per cinquena vegada a la Plaça de la Vila, la segona consecutiva després de ja ser-hi l'any passat

La Unió Esportiva Valls encadenarà quatre partits contra rivals de la part alta de la Primera Catalana. A quatre punts de distància de la segona plaça, si els de Joan Antoni Pallarès no frenen, seran aspirants en ferm a l'ascens de categoria. L'última derrota vallenca va produir-se fa quatre mesos.

 

Programes més recents a TAC12

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ