Notícies 12. Edició migdia. 27/02/2020

Empreses productores d'energia solar posen l'ull a la Conca de Barberà per instal·lar parcs de fotovoltaica. Segons ha pogut confirmar Tac12, a l'Espluga de Francolí una de les empreses ja ha firmat contractes de lloguer de terrenys rústics. Les dues subestacions elèctriques del municipi podrien recepcionar fins a 600 MW d'energia renovable.

La Universitat Rovira i Virgili no farà tornar els alumnes que té d'Erasmus a Itàlia, el país europeu més afectat pel coronavirus. Actualment són una trentena d'estudiants. Tampoc s'altera l'arribada d'una cinquantena d'alumnes italians a la URV en els propers dies. Ho coneixerem a través d'una testimoni, parlarem amb una estudiant que es troba a Urbino.

150 empreses i particulars han estat multats per l'ajuntament de Tarragona per abocar residus en abocadors incontrolats o fora dels contenidors. Un dels últims s'ha detectat al costat mateix del riu Francolí.

La Unió Esportiva Valls encadenarà quatre partits contra rivals de la part alta de la Primera Catalana. A quatre punts de distància de la segona plaça, si els de Joan Antoni Pallarès no frenen, seran aspirants en ferm a l'ascens de categoria. L'última derrota vallenca va produir-se fa quatre mesos.

 

Programes més recents a TAC12