Notícies 12. 26/02/2020

L'alcalde de Montblanc diu que es desvincula d'Esquerra perquè està lluitant més per l'autonomisme que no pas per la independència de Catalunya. Diu que no ha estat una decisió fàcil i que no el veurem en cap llista electoral de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Valls vol recuperar l'activitat econòmica al barri antic i captar emprenedors que estiguin interessats en obrir-hi un negoci. És una feina que faran dos dinamitzadors que s'encarregaran exclusivament d'aquesta tasca. Es calcula que actualment hi ha uns 125 locals tancats.

No serà un estiu fàcil per la circulació ferroviària, segons el secretari d'infrastructures de la Generalitat. Les obres del corredor obligaran a modificar el servei de passatgers i sobretot el de mercaderies. Ho ha explicat Isidre Gavín a Tarragona on també ha dit que Salou tindrà més trens directes cap a Barcelona.

La Comparsa Colours Fantasy s'endú el primer premi del carnaval de Tarragona, i la segona posició és per Disc 45. Reviurem el moment en què es desvetlla el nom dels guanyadors i com el carnaval arriba a la seva fi amb la crema del rei carnestoltes.

Toni Seligrat suma tan sols sis punts més que Xavi Bartolo des que va arribar al Nàstic. En la mateixa quantitat de partits, tretze, els grana han millorat defensivament però no pas en atac, limitant així els efectes del canvi a la banqueta. I atenció perquè la zona de perill continua a tres punts, marcada per un Mestalla que passarà diumenge pel Nou Estadi.

 

Programes més recents a TAC12