Notícies 12. 24/02/2020

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, es confirma com una de les veus autoritzades de la nova plataforma 'Independentistes d'Esquerra'. Neix amb l'objectiu de situar la independència de Catalunya com a prioritat i defensa la figura de l'expresident Carles Puigdemont.

Divisió entre els sindicats d'Iqoxe per un manifest promogut pel sindicat Cobas en què critica l'empresa i també les declaracions fetes per UGT i Comissions Obreres. Creuen que ha hagut de passar una desgràcia com l'explosió d'ara fa un mes perquè els sindicats majoritaris reclamin millores laborals com les que ara han posat damunt la taula.

Anirem fins a Constantí, un dels municipis del Tarragonès fidel, com cada any als Tres Tombs. Hi han participat una quarantena de carros i una seixantena de cavalls que han recordat l'origen pagès del municipi.

Reviurem les rues de carnaval que han omplert de colors, música i confeti els carrers de les poblacions del Camp de Tarragona. El rei de la disbauxa regnarà fins demà quan serà cremat.

Marta Galimany fa història i competirà als Jocs Olímpics de Tòquio després d'assolir la mínima exigida per a la prova de marató. La de Valls va endur-se a Sevilla, a més, el títol de campiona d'Espanya.

El Nàstic naufraga a Castelló en el temps de descompte i després del partit més emocionant de la temporada. Tot i les importants baixes per lesió, els de Toni Seligrat van merèixer l'empat davant un Nou Castàlia pràcticament ple. Tan sols tres punts separen els grana de la plaça de promoció per la permanència.

 

Programes més recents a TAC12