Notícies 12. Edició vespre. 19/02/2020

Vaga històrica a la indústria química de Tarragona. Avui s'està vivint la primera vaga global en aquest sector i el seguiment segons els sindicats està sent massiu, gairebé del cent per cent. Una vaga convocada un mes després de l'explosició a Iqoxe, que va provocar tres víctimes mortals, i convocada per reclamar una indústria química més segura.

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, es dona de baixa d'Esquerra després de gairebé 30 anys. Diu que no se sent identificat amb el rumb que ha pres el partit. Diu, però que això no afectarà al seu lloc com a alcalde. La seva prioritat passa per Montblanc i per la independència de Catalunya. De seguida el sentim.

L'empresa promotora del projecte d'urbanització de Mas d'en Sorder, al costat del golf del Catllar, es mostra sorpresa per la decisió de l'equip de govern de l'ajuntament de Tarragona de paralitzar-lo. Diuen que ja comptava amb el vist-i-plau del consistori i de la Generalitat i esperen que reconsiderin aquesta decisió.

Coneixerem els detalls del pressupost de Valls per aquest any i que puja gairebé 29 milions d'euros. És l'import més alt dels últims 10 anys. Les inversions són de gairebé 3 milions. Veurem a què es destinaran.

El Club Rugby Tarragona es traslladarà al terreny de joc de Camp Clar al mes de maig. Tot i que l'espai no compta encara amb els serveis mínims necessaris, l'entitat diu 'prou' i denuncia l'estat de deixadesa de les instal·lacions del Complex Educatiu, seu provisional des de l'any 2006.

 

Programes més recents a TAC12