Notícies 12. 18/02/2020

L'Associació Empresarial Química de Tarragona creu que la vaga de demà del sector químic NO és el camí a seguir. La respecte però creu que per aconseguir millores s'ha de fer seient i parlant i que per això hi ha diverses taules de diàleg obertes.

Conseqüències que són ben visibles a barris com el de Bonavista. Unes 200 persones continuen esperant que se'ls arreglin els desperfectes que l'ona expansiva va provocar a habitatges i comerços. Avui hi estarem.

El govern de Tarragona vol tirar enrere el creixement de la ciutat cap a la zona del golf del Catllar, a tocar de Mas d'En Sorder on es preveia la construcció d'un hotel i de 200 nous habitatges. S'havia de fer l'aprovació definitiva del pla parcial aquest divendres al ple però no es votarà. 

Estarem a la plaça de la Font on ja s'ha plantat la bota on cremaran el ninot i la ninota quan s'acabi el carnaval. Són uns ninots i una bota que reclamen un territori amb l'aire net i que critiquen les indústries que prioritzen el negoci per sobre de la salut dels ciutadans.

L'afluència de públic de diumenge al Nou Estadi va ser la més significativa d'aquest curs. La millora de resultats del Nàstic, que encadena set partits sense perdre, va facilitar que la xifra d'espectadors fregués els 4.500 per primer cop durant aquesta temporada.

Programes més recents a TAC12