Notícies 12. Edició vespre. 17/02/2020

 Les plantes d'IQOXE no afectades per l'explosió del passat 14 de gener podrien obtenir els permisos per tornar a l'activitat en poques setmanes. Abans s'hauran d'el·laborar uns primers informes i disposar la garantia de seguretat per reprendre el funcionament. Una reactivació que podria alleujar la demanda de la resta d'empreses del polígon químic que necessiten el subministrament d'òxid d'etilè per elaborar alguns dels seus dels seus productes.

Des de l’edifici del 112 al Camp de Tarragona es gestionaran a partir d’ara tots els incidents de les regions policials de Ponent i del Pirineu Occidental, juntament amb les de Tarragona i Terres de l’Ebre. Pròximament, també s'hi afegiran les trucades d’incidents de seguretat ciutadana i trànsit de la Catalunya Central i Girona.

L'expresident del Parlament Carme Forcadell ha sortit  per primer cop de la presó de Mas d'Enric amb permís penitenciari. Ha rebut autorització per sortir tres dies entre setmana per fer voluntariat i tenir cura de la seva mare. Podrà estar fora de la presó 9 hores al dia. En porta 700 empresonada.

Estarem a les platges de Salou on les màquines treballen per tornar a tenir-les a punt després del temporal Glòria i perquè estiguin perfectes per setmana santa. Les tasques se centren bàsicament en la reposició de sorra.

El Nàstic segueix sis punts per sobre del descens gràcies a l'empat a un davant el Lleida Esportiu al Nou Estadi. Es tracta de la setena jornada seguida dels de Toni Seligrat sense perdre. Un empat, però, amb mal sabor de boca per la lesió de Davd Goldar.

Programes més recents a TAC12