Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Notícies 12. Edició migdia. 13/02/2020

El Parlament aprova per unanimitat crear una comissió per estudiar la seguretat al sector químic de Tarragona. És una proposta sol·licitada per tots els grups polítics després de l'accident a l'empresa Iqoxe d'ara fa un mes i que va provocar tres víctimes mortals, dos treballadors de la fàbrica i un veí de Torreforta.

Anirem fins al Moll de la Química de Tarragona on s'ha posat en marxa un nou punt de descàrrega per part de l'empresa TEPSA especialitzada en la distribució de productes líquids a granel. És un dels pulmons del port de Tarragona que continua guanyant activitat.

A finals de l'any vinent, Tarragona tindrà la primera cambra hiperbàrica per tractar l'atenció urgent a persones afectades per intoxicacions de fum o cremades, entre d'altres patologies. S'instal·larà al CAP Llevant, a la zona de l'Arrabassada i podrà atendre uns 500 pacients cada any.

La CUP proposa impulsar un mercat de pagès amb productes de proximitat a la plaça dels Carros per dinamitzar la zona de la part baixa de Tarragona. Critica que el nou govern de Pau Ricomà no ha fet res per millorar una de les zones més degradades de la ciutat.

Als esports, entre altres temes parlarem del Nàstic i de la històrica Unió Esportiva Valls, que encadena dotze jornades sense perdre a la Primera Catalana. Si els de Joan Antoni Pallarès surten reforçats dels dos pròxims compromisos sentenciaran la permanència i aspiraran, fins i tot, a l'ascens a Tercera Divisió.

Programes més recents a TAC12

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ