Notícies 12. 29/01/2020

Els sindicats UGT i Comissions Obreres convoquen per al dimecres 19 de febrer vaga al sector químic de Tarragona, després de l'explosió de l'empresa Iqoxe. Hi estan cridades 11 mil persones tot i que es negociaran serveix mínims. A la tarda, hi haurà manifestació pel centre de Tarragona en què reclamen el suport de la societat civil.

Comencen els treballs per enderrocar l'edifici del Kursal de Montblanc, a la plaça Sant  Francesc. És un pas important i necessari per recuperar aquest tram de muralla medieval i el portal d'accés al carrer Major. El cost està xifrat en 750.000 euros.

Coneixerem el rei i la concubina del carnaval de Tarragona que començarà el 15 de febrer. 10 dies en què hi ha programades més d'una setentena d'activitats. Desgranarem tot el que hi podrem trobar en aquesta edició en què hi participaran una trentena de comparses.

El davanter tarragoní, Fran Carbia, reforçarà el Nàstic fins a final de temporada i com a cedit per l'Eivissa. La seva millor etapa la va viure a les files del Reus Deportiu... Un futbolista que compta amb el vistiplau del tècnic Toni Seligrat, que dies enrere ja va admetre públicament que es tracta d'un reforç de garanties.

Programes més recents a TAC12