Notícies 12. 27/01/2020

 Els alcaldes de les poblacions properes a la indústria química demanen canviar la relació que tenen amb les empreses per millorar en totes les qüestions, no només en seguretat sinó també en comunicació. S'ha debatut avui en la trobada que han mantingut amb la Generalitat on també s'ha informat que Iqoxe, l'empresa afectada per l'explosió, no podrà tornar a treballar fins que no presenti un nou pla de riscos laborals.

Han començat les obres per construir el centre penitenciari obert, a la zona propera a l'hospital Joan 23 de Tarragona. Les màquines ja hi estan treballant en un espai que acollirà els interns que només han de passar unes hores al centre i que ara ho fan a l'antiga presó de Tarragona. L'edifici hauria d'estar acabat a finals de l'any vinent.

Unes 40 mil persones, segons xifres oficials, han passat per la Gran Festa de la Calçotada de Valls amb que la capital de l'Alt Camp dona per encetada la temporada. Els conreadors de la Indicació Geogràfica Protegida esperen que sigui de rècord amb 18 milions d'unitats venudes, dos més que l'any passat.

Estarem a la festa major de Salou que viurà el seu moment àlgid aquest cap de setmana amb la celebració del Cós Blanc, que podran veure en directe per TAC12. La festa s'ha encetat amb el pregó de l'actriu tarragonina que Júlia Creus qui ha recordat els seus vincles amb la capital de la Costa Daurada.

Als esports, escoltarem Toni Seligrat després de l'empat del Nàstic a Andorra i recuperarem els millors moments del derbi de Lliga EBA entre el CB Valls i el CB Salou, que vam narrar en directe a TAC12 i que va acabar amb triomf local per nou punts de diferència.

 

 

Programes més recents a TAC12