Notícies 12. 23/01/2020

Així de clar ho ha dit l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, aquesta tarda fent front comú amb tots els regidors de l'Ajuntament.

Allà hi ha declarat avui Cèsar Puig en el judici a la cúpula dels Mossos i d'Interior per l'1 d'octubre. El polític vallenc ha fugit de responsabilitats polítiques en l'organització del referèndum. Assegura que no tenia competències en relació a la policia catalana i ha defensat que només va demanar més recursos i vehicles per als Mossos d'Esquadra.

Després del pas del temporal Glòria, arriba l'hora d'avaluar els danys. I no són pocs a la costa. Així és com estan molts dels locals que es troben a primera línia del passeig de la Pineda. Les pèrdues són importants en una zona on l'espigó també ha patit les conseqüències d'aquesta forta borrasca que ha causat estralls al llarg de la costa catalana. A Torredembarra, també arriba el moment d'avaluar els danys i l'Ajuntament ja estudia a quines ajudes acollir-se.

I tot això passa exactament tres mesos després de la riuada del Francolí. Farem balanç de com està la Conca de Barberà després de la mortal riuada de l'octubre que va afectar sobretot l'Espluga de Francolí i Montblanc. Les primeres actuacions d'emergència estan fetes, però encara en queden d'importants per completar. El Govern català parla del 50% de treballs executats, això mentre ajuntaments i particulars esperen uns ajuts econòmics que no han arribat.

El CB Valls - CB Salou el narrarem en directe a TAC12. És el derbi de la setmana a la Lliga EBA entre dos equips que volen enganxar-se a la lluita per pujar de categoria. Els entrenadors, Oriol Pozo i Jesús Muñiz, ja s'han vist les cares al Joana Ballart on nosaltres també hi serem presents dissabte a les sis de la tarda

Programes més recents a TAC12