Notícies 12. 20/01/2020

Ja ha començat el judici a Madrid contra el vallenc Cèsar Puig, exsecretari d'Interior, per l'organització del referèndum de l'1 d'octubre. S'asseu al banc dels acusats al costat de la cúpula dels Mossos d'Esquadra, l'exmajor Trapera, l'exdirector dels mossos, Pere Soler i l'intendent Teresa Laplana.  Fiscalia acusa Puig, Trapero i Soler dels delictes de rebel·lió, i per això els demana 11 anys de presó.

Gairebé una setmana després de l'explosió a l'empresa Iqoxe del polígon químic sud de Tarragona, sabrem quins treballs s'estan fent a l'empresa. El dia que l'Associació Empresarial Química de Tarragona es reuneix amb l'alcalde Pau Ricomà, i el dia després de la manifestació al barri de Bonavista en què els veïns demanen més transparència i seguretat.

Estarem pendents del temporal que ens afectarà durant bona part d'aquesta setmana i que ja està tenint efectes a la costa. Les barques del Port de Tarragona no han sortit a pescar i a llocs com a Altafulla han tancat els accessos a les platges del Fortí i a la Cala del Canyadell, i recomanen no acostar-se a l’espigó de la Roca del Gaià.

Ana Navarro i Ussama Cantillo seran la princesa i el Sant Jordi de la 33a Setmana Medieval que se celebrarà del 17 al 26 d'abril. Els dos joves van ser els guanyadors de la gala d'elecció de dissabte amb 12 candidates a princesa i sense competència per a l'únic noi candidat. Montblanc comença el compte enrere per l'edició d'enguany que estrenarà una cursa de cavalls i una cloenda amb les dones com a protagonistes.

El Nàstic se situa en places de permanència a la Segona B gràcies a la victòria per 1 a 0 contra el filial del Barça. La seguretat defensiva, l'encert de Barragán i el gol de Pol Ballesteros van ser suficients per sumar un triomf de prestigi que trenca la ratxa de cinc jornades sense guanyar.

Programes més recents a TAC12