Notícies 12. Edició vespre. 16/01/2020

IQOXE, l'empresa que va patir l'explosió al polígon químic sud de Tarragona, havia rebut fins a 4 sancions per motius laborals i també de seguretat. La Generalitat ja ha obert una investigació a fons per aclarir exactament les causes d'aquest accident que, recordem, va provocar 3 víctimes mortals i 7 ferits. 5 han estat donats d'alta. Els altres dos són atesos a l'hospital de referència per cremats, a la Vall d'Hebrón de Barcelona.

Mentrestant, a les instal·lacions de l'empresa les tasques dels Bombers se centren ara en el transvasament de l'òxid de propilè del tanc afectat. Àlex Alonso, des del centre de comendament avançat, aquesta operació es produirà en les pròximes hores?

L'ajuntament de Tarragona reclamarà millors horaris de tren i que les mercaderies circulin per l'interior. Tots els grups polítics amb representació al consistori han decidit anar units per aconseguir aquestes millores després que hagi entrat en funcionament la variant de Vandellòs i l'estació de la ciutat s'hagi quedat, per exemple, sense servei de trens Eruomed.

Parlarem dels 475 anys de la Congregació de la Puríssima Sang de Tarragona, que organitza la Processó del Sant Enterrament, una processó que modificarà enguany en petita mesura el seu recorregut però no es retira el tram de la Rambla Nova com volien la resta d'agrupacions.

El Nàstic segueix en places de descens a la Tercera Divisió després d'encadenar a Llagostera la cinquena jornada consecutiva sense guanyar. El 0 a 0 no serveix per redreçar la greu situació d'un equip que no va mostrar mala imatge però que segueix enfonsat a la taula.

 

Programes més recents a TAC12