Notícies 12. 13/01/2020

Primer dia de posada en marxa del nou mapa ferroviari al Camp de Tarragona. Ha entrat en marxa el nou tram del corredor Mediterrani i això ha modificat els viatges amb tren. Un dels principals canvis, a Salou, que veu com es fa realitat una demanda històrica com és la de treure les vies del centre i passa a tenir l'estació a PortAventura. Avui poca afluència de gent i falta d'informació entre els usuaris que també s'han queixat d'haver de pagar el servei de bus que uneix l'antiga estació del centre amb aquesta de PortAventura.

Estarem també a l'estació de Tarragona, a la del centre de la ciutat, i també a la de l'AVE. I és que a partir d'avui els Euromeds ja no paren al centre i ho fan a l'estació del Camp de Tarragona. Avui, primer dia dels canvis, hi ha hagut retards.

Estarem a Valls en una de les festes més tradicionals de Catalunya com són els Tres Tombs i que va reunir ahir més de 200 cavalls a la capital de l'Alt Camp.

Sabrem els noms més destacats de la segona edició del festival Tarragona Sona Flamenc que arriba a la ciutat a partir de l'1 de febrer i que comptarà amb una vintena d'activitats i concerts destacats.

Setmana intensa la del Nàstic, que dimecres passarà pel camp del Llagostera i que diumenge rebrà a casa el filial del Barça. Seran els dos primers compromisos de Lliga del 2020, en zona de descens i després de caure eliminat de la Copa del Rei davant el Saragossa.

Programes més recents a TAC12