Notícies 12. 08/01/2020

Les plataformes en defensa del transport públic acusen l'alcalde de Salou d'haver desmantellat el servei de trens. A partir de dilluns Salou es queda sense l'actual estació i s'utilitzarà la de PortAventura. A l'hivern només hi haurà un tren diari que anirà directament fins a Barcelona. La resta hauran de fer transbord a Tarragona per arribar a la capital catalana. Les plataformes creuen que l'alcalde ha prioritzat treu les vies del centre del municipi en detriment del transport públic.

Parlarem amb els diputats tarragonins al Congrés després de la investidura ahir de Pedro Sànchez gràcies a l'abstenció clau d'Esquerra Republicana. Sabrem com ho van viure i que n'esperen d'aquesta legislatura.

Demà comença el primer dels judicis pel cas Torredembarra, que va acabar amb el govern de l'exalcalde Daniel Masagué i va destapar el cas del suposat finançament il·legal de Convergència. Es jutja a l'Audiència de Tarragona una de les 9 peces separades del cas, la que investiga l'adjudicació del servei de guinguetes de la platja. Per aquest fet, la fiscalia sol·licita per l'exalcalde fins a 3 anys de presó.

Entrarem al restaurant El Celler, que va desaparèixer completament després de la riuada del Francolí del mes d'octubre. Per als propietaris avui podríem dir que comença una nova vida. Tornen a obrir el negoci que ara han traslladat a Montblanc.

El Nàstic ha de sumar tres victòries més que durant tota la primera volta per assolir la permanència a la Segona B. La mitjana de salvació durant l'última dècada se situa en els 45 punts. Som a l'equador de la temporada i els grana tan sols n'han sumat 18.

 

Programes més recents a TAC12