Notícies 12. Edició migdia. 10/01/2020

L'alcalde de Tarragona qualifica de desgavell i de desconnexió entre el Camp de Tarragona i Barcelona la nova reformulació del servei de trens que es posarà en marxa dilluns amb l'entrada en funcionament del nou tram del corredor mediterrani. Tarragona perd trens i Salou canvia d'estació. Deixa de funcionar la del centre i es trasllada a PortAventura. Vila-seca guanya freqüencies. De seguida desgranem com queda tot el mapa ferroviari, recordin, a partir de dilluns.

Últim dia del primer judici del cas Torredembarra. Avui declaren els 3 acusats entre els quals l’exalcalde Daniel Masagué. Es jutja l’adjudicació de les guinguetes de la platja. El jutge haurà de decidir si hi va haver tracte de favor:

Tret de sortida de la Marató de Donants de Sang a tot Catalunya, també a casa nostra a l'Hospital Joan 23 de Tarragona. L'objectiu: arribar a 10.000 persones que contribueixin a normalitzar els nivells òptims de reserves de sang després que aquest Nadal hagin baixat un 25%.

Visitarem el col·legi Claret de Valls que després de 4 anys d'obres ha inaugurat l'espai que acollirà els alumnes d'educació infantil i la llar d'infants. Una ampliació de 500 nous metres quadrats que dona una nova organització a aquest centre vallenc.

Demà a les 12 del migdia el Nàstic rep un dels equips més poderosos de la Segona Divisió, el Saragossa. Serà en la segona ronda de la Copa del Rei i a partit únic al Nou Estadi. Toni Seligrat podria introduir canvis i és que admet que, l'enfrontament clau és el de dimecres i en Lliga a Llagostera.

Programes més recents a TAC12