Notícies 12. 31/12/2019

A partir d'aquesta nit, circular per lautopista AP-7 entre Salou i Alacant serà gratuït. S'allibera aquest tram de l'autopista que uneix les comarques de Tarragona amb el nord del País Valencià perquè s'acaba la concessió després de 47 anys. L'any vinent, el 2021, també s'acaba la concessió de l'AP-7 des de Tarragona fins a la Jonquera i de l'AP-2 fins a Saragossa. Sabrem què suposaran aquests canvis per la mobilitat i que en pensen sectors com el del transport.

Anirem fins al mercat central de Tarragona on la feina és frenètica pels venedors i pels compradors que busquen els millors productes per acomiadar l'any. Uns productes que pugen de preu per aquestes dates, sobretot el peix i el marisc.

També ens desplaçarem fins la plaça del Pati de Valls on avui els més petits ja han entrat a l'any 2020. S'hi ha celebrat per primera vegada unes campanades infantils. Estarem a l'espectacle.

I l'últim dia de l'any parlarem de tradicions. Com per exemple, el bany de Sant silvestre, dir adéu al 2019 remullant-se al mar. És el que han fet a La Pineda i també a Tarragona.

I l'últim dia de l'any també té un altre protagonista clar, l'home dels nassos, que té tants nassos com dies li queden a l'any. Avui s'ha passejat pels carrers de molts municipis per dir adéu al 2019. 

Programes més recents a TAC12