Notícies 12. 23/12/2019

Pluja de milions al territori amb la Loteria de Nadal que ha deixat la Grossa per primera vegada a la demarcació de Tarragona. El primer premi, 320 milions d'euros, per al número 26 mil 590 que va repartir l’administració número 1 Doña Pilar de Salou. La major part d'aquest número s'havia venut al centre aragonès El Cachirulo de Reus en forma de participacions.

Pas endavant en la transformació del Celler Noucentista de Vila-seca. L'Ajuntament ja ha adjudicat el projecte de renovació de l'edifici històric en un centre cultural. S'hi invertiran uns 5 milions d'euros i les obres s'executaran ja durant aquest proper 2020.

I els actes nadalencs s'han multiplicat ja aquest cap de setmana al territori. Mentre s'ultimen els preparatius dels Pessebres Vivents i els Pastorets, algunes poblacions han servit caldo de Nadal, com per exemple a Valls i a Vila-seca. Al municipi del tarragonès, per cert, s'hi ha menjat el torró més llarg de Catalunya entre nadales.

La Riuada Solidària arriba a l’última setmana de recepció de donatius després del gran concert solidari a l’Espluga de Francolí per ajudar els afectats pels aiguats d’ara fa dos mesos. Buhos, Itaca Band, Porto Bello, Joan Rovira i Banda Neon van reunir més d’un miler de persones.

El Nàstic acomiadarà el 2019 en zona de descens a la Tercera Divisió. L'equip va caure a casa contra l'Hèrcules per 0 a 2, l'afició va xiular obertament el seu equip i Toni Seligrat confessa que cal incorporar nous futbolistes al gener després de sumar la seva tercera derrota consecutiva.

 

 

Programes més recents a TAC12