Notícies 12. 20/12/2019

L'alcalde de Tarragona, el republicà, Pau Ricomà, ja té el pressupost de l'ajuntament de l'any vinent aprovat. L'equip de govern d'Esquerra i En COmú Podem han rebut els vots a favor dels mateixos grups que els an donar suport en la investidura, la CUP i Junts per Tarragona. La resta de partits, PSC, Ciutadans i PP hi han votat en contra criticant la pujada d'impostos i que no hi hagi un model de ciutat clar.

També tenen els números aprovats a Torredembarra després de la sessió plenària d'ahir al vespre. Pressupost de 23 milions d'euros que tira endavant amb els vots a favor de l'equip de govern i el suport del PSC. Ciutadans es va abstenir en un ple on Junts per Torredembarra no va tenir vot per la renúncia de la fins ara portaveu Anna Magrinyà.

Ens desplaçarem per la carretera que va de Tarragona a Santes Creus. Una carretera que rebrà una inversió per part de la Diputació de Tarragona de gairebé 3 milions d'euros. És una reforma integral que permetrà continuar actuant en aquesta via per eixamplar-la i millorar-ne la seguretat.

En aquest informatiu també entrarem a la botiga de joguines Bonifàs de Valls que ha rebut el premi de la Generalitat d’establiment centenari. Hi han passat fins a quatre generacions de la família en un negoci que va començar venen material de llums.

El Saragossa serà el rival del Nàstic en la segona ronda de la Copa del Rei que es jugarà el cap de setmana de l'11 i 12 de gener. L'eliminatòria serà a partit únic al Nou Estadi després que els grana eliminessin l'Olot a la pròrroga amb dos gols de Thomas Amang.

Programes més recents a TAC12