Notícies 12. 19/12/2019

Finalment, la CUP votarà a favor dels pressupostos de Tarragona i demà tiraran endavant també amb el suport més que previsible de Junts per Tarragona que ja va votar Sí en la comissió informativa de la setmana passada. És la primera vegada que els anticapitalistes donen suport a uns comptes de l'equip de govern. D'aquesta manera, Ricomà torna a tenir l'aval necessari malgrat governar en minoria.

Montblanc comprarà l'any vinent parcel·les afectades per la riuada a la zona del Pont Vell per aprofitar el moment per reordenar l'espai fluvial. Així, amb l'aprovació inicial de tot el ple municipal, Montblanc donarà més espai al riu per pal·liar els efectes de futurs aiguats.

El Museu del Port de Tarragona estarà renovat a finals de l’any vinent. S’hi invertiran dos milions d’euros per actualitzar i ampliar l’edifici i també renovar tota la museografia. Bona part de la millora es finançarà a través de l’1,5% cultural del Ministeri de Cultura.  Amb la nova etapa, la instal·lació espera superar els 30.000 visitants anuals.

D'aquí un any, durant el Nadal del 2020, ja podrem escoltar com sona l'orgue de Valls. La construcció de l'instrument comença ara, mentre la comissió ciutadana per la recuperació espera aconseguir els 40.000 euros per completar el finançament, mitjançant l’apadrinament d’algun dels tubs de l'orgue.

I notícia històrica avui per aquesta casa que es converteix en la primera televisió local en activar la seva emissió en HD. A partir d'avui ja poden veure Tac12 en alta definició, un salt qualitatiu que la Televisió Pública del Camp de Tarragona fa coincidint amb el seu desè aniversari.

 

 

Programes més recents a TAC12