Notícies 12. 18/12/2019

4 milions i mig  d'euros és el que ha invertit l'Agència Catalana de l'Aigua per netejar la llera del riu Francolí després dels aiguats del 22 d'octubre. Avui hem estat sobre el terreny, en els treballs que s'estan fent a la Riba. Uns treballs per evitar que es torni a repetir una desgràcia com la de fer gairebé dos mesos a la Conca de Barberà.

Les platges de Salou perden cada any 30 centímetres. És la conclusió d'un estudi fer per la Universitat Politècnica de Catalunya i que és conseqüència del canvi climàtic. Està previst aplicar mesures per evitar-ho però en cap cas es contempla la construcció de cap dic.

Coneixerem com es coneixerà l'antic Banc d'Espanya de Tarragona que s'ha de convertir en una espai de divulgació. Avui l'ha desvetllat l'alcalde de Tarragona en una trobada en la premsa en què ha fet balanç del mig any que porta encapçalant l'actual equip de govern.

També sabrem els detalls del Parc de Nadal de Tarragona que obrirà portes divendres de la setmana vinent. Se centrarà enguany en la lluita contra la contaminació al mar, l'eix temàtic d'una espai que comptarà amb una quarentena de tallers i espectacles.

Toni Seligrat no regalarà minuts als menys habituals durant l'estrena del Nàstic, demà dijous i al Nou Estadi, a la Copa del Rei. Un partit davant l'Olot que arriba en mal moment, amb els grana a 13 punts de distància de la zona de promoció per pujar a Segona. Un Olot que, per cert, ja va guanyar el Nàstic setmanes enrere a la Segona B.

 

Programes més recents a TAC12